Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

WOWSlider generated by WOWSlider.com
  • airplane
  • amirkabir_dam
  • baku_panorama
  • castle_neuschwanstein_as_seen_from_marienbrucke
  • colorado_desert
  • iran_kish_island
  • Mashhad
  • slide (4)
  • slide (7)
  • slide (8)
  • slide (9)
  • slide (10)
  • slide (11)
  • taj_mahal_india
  • urmia_lake
airplane1 amirkabir_dam2 baku_panorama3 castle_neuschwanstein_as_seen_from_marienbrucke4 colorado_desert5 iran_kish_island6 Mashhad7 slide (4)8 slide (7)9 slide (8)10 slide (9)11 slide (10)12 slide (11)13 taj_mahal_india14 urmia_lake15
Ajax Gallery by WOWSlider.com v4.8
Untitled
شرایط ویزای استرالیا چیست؟



ویزای توریستی استرالیا


Australian Visa ویزای توریستی استرالیا به متقاضی آن اجازه می‌دهد برای مدت سه ماه به منظور گردش و تفریح، دیدار از بستگان و آشنایان و یا حتی گذراندن دوره‌ی تحصیلی کوتاه مدت، به استرالیا سفر کند.
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزای آن کشور است. فرم موردنظر را می‌توانید از وب‌سایت امور کنسولی استرالیا و همین‌طور از بخش روادید سفارت استرالیا در تهران تهیه کنید؛ فرم باید در دو نسخه و برای هر کدام از مسافران به صورت جداگانه تکمیل گردد. برای درخواست روادید استرالیا حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد.

مدارک موردنیاز

مدارکی که باید علاوه بر فرم تقاضای روادید به امور ویزای سفارت استرالیا تحویل دهید، شامل موارد زیر است. تمامی مدارک فارسی باید به ترجمه‌ی رسمی انگلیسی رسیده باشند و از هر کدام یک سری کپی در پرونده موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از تصمیم‌گیری در مورد صدور ویزا، به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت استرالیا باقی می‌ماند.

1: شناسنامه ایرانی

2: گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ درخواست سفر به استرالیا باشد. کپی را از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که قبلاً در آن‌ها مهر روادید خورده است، تهیه کنید.

3: عکس رنگی ٦٭٤؛ یک قطعه برای هر کدام از متقاضیان.

4: کارت پایان‌خدمت یا معافیت از نظام وظیفه (برای متقاضیان مرد ١٨ تا ٥٠ ساله)

5: مدارک مالی مانند گردش حساب بانکی شش ماه اخیر که نشان‌دهنده‌ی توانایی مالی شما برای سفر به استرالیا خواهد بود.

6: در صورت اشتغال: قرارداد کاری، آخرین فیش حقوق و نامه از کارفرما با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و برگه‌ی تائیدیه‌ی مرخصی.

7: در صورت کارفرما بودن: جواز کسب یا مجوزهای تاسیس شرکت، کارت بازرگانی و کلیه‌ی مدارکی که نشان‌گر وضعیت شغلی متقاضی باشد.

8: در صورت دانشجو یا محصل بودن: گواهی اشتغال به تحصیل.

9: در صورتی که دعوت‌نامه دارید: نامه‌ی دعوت، مدارک تابعیت و آدرس کامل اقوام یا آشنایان ساکن استرالیا را ضمیمه‌ی مدارک کنید.

زمان رسیدگی به تقاضای روادید استرالیا متغیر است ولی اگر تمامی مدارک تکمیل شده باشد، عموماً تا یک ماه بعد مشخص شده که شما واجد دریافت ویزای استرالیا هستید و یا خیر.


انواع ویزاهای توریستی کشور استرالیا:

ویزای توریستی : این نوع ویزا در مدت زمان معین و برای متقاضیانی که جهت گردش و یا تفریح قصد سفر به کشور استرالیا را دارند صادر می گردد. دارندگان این نوع ویزا اجازه اقامت برای همیشه یا اجازه کار در کشور استرالیا را ندارند.

ویزای توریستی خانوادگی : این نوع ویزا در مدت زمان معین و برای متقاضیانی که جهت دیدن افراد فامیل و بستگان خود قصد سفر به کشور استرالیا را دارند صادر می گردد. دارندگان این نوع ویزا اجازه اقامت برای همیشه یا اجازه کار در کشور استرالیا را ندارند.

ویزای توریستی کاری : این نوع ویزا در مدت زمان معین و برای متقاضیانی که جهت بازدید از یک نمایشگاه یا کنفرانس کاری قصد سفر به کشور استرالیا را دارند صادر می گردد. دارندگان این نوع ویزا اجازه اقامت برای همیشه یا اجازه کار در کشور استرالیا را ندارند.

ویزای توریستی پزشکی : این نوع ویزا در مدت زمان معین و برای متقاضیانی که جهت مراجعه به یک بیمارستان تخصصی یا یک کلینیک تخصصی قصد سفر به کشور استرالیا را دارند صادر می گردد. دارندگان این نوع ویزا اجازه اقامت برای همیشه یا اجازه کار در کشور استرالیا را ندارند.