Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

WOWSlider generated by WOWSlider.com
  • airplane
  • amirkabir_dam
  • baku_panorama
  • castle_neuschwanstein_as_seen_from_marienbrucke
  • colorado_desert
  • iran_kish_island
  • Mashhad
  • slide (4)
  • slide (7)
  • slide (8)
  • slide (9)
  • slide (10)
  • slide (11)
  • taj_mahal_india
  • urmia_lake
airplane1 amirkabir_dam2 baku_panorama3 castle_neuschwanstein_as_seen_from_marienbrucke4 colorado_desert5 iran_kish_island6 Mashhad7 slide (4)8 slide (7)9 slide (8)10 slide (9)11 slide (10)12 slide (11)13 taj_mahal_india14 urmia_lake15
Ajax Gallery by WOWSlider.com v4.8
Untitled
شرایط ویزای کانادا چیست؟

شرایط ویزای کانادا چیست؟
ویزا کانادا

ویزای اقامت موقت (ویزای ویزیتور یا توریستی)

اگر قصد سفر به کانادا برای دیدار از اقوام و دوستان، یا برای گردشگری دارید، باید از سفارت کانادا در کشور محل اقامت خود ویزای ویزیتور (ویزای اقامت موقت) بگیرید. برای دریافت این ویزا شرایط زیر لازم است:

داشتن گذرنامه معتبر
برخورداری از سلامت جسمی
داشتن منابع مالی کافی برای هزینه‌هایتان در طول مدت اقامت در کانادا
اداره مهاجرت کانادا باید قانع شود که شما در پایان سفرتان قصد برگشت به کشور خود را دارید. داشتن پایبندی کافی (مانند شغل دائمی، املاک، خانواده، و غیره) در کشورتان که از نظر اداره مهاجرت کانادا، انگیزه کافی برای برگشت شما از کانادا فراهم کند، لازم است.

در طول بررسی درخواست برای ویزا، ممکن است که برای مصاحبه به سفارت کانادا دعوت شوید. بررسی درخواست ویزای توریستی زمان زیادی می‌برد.زمان رسیدگی به این نوع درخواست در سفارت کانادا در تهران هم‌اکنون در حدود سه ماه است.

قصد شما از سفر به کانادا هرچه باشد، دیدار از اقوام و دوستان یا تعطیلات، زندگی بهتر می‌تواند برای گرفتن ویزای توریستی کانادا به شما یاری رساند.

انواع ویزا برای ورود به کانادا


ویزای تحصیلی یا ویزای دانشجویی ( Student Visas ).
ویزای کار ( Work Visas ).
ویزای توریستی ( Visitor Visas ).
ویزای مهاجرت ( Permanent Residency Visas ).