Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

WOWSlider generated by WOWSlider.com
  • airplane
  • amirkabir_dam
  • baku_panorama
  • castle_neuschwanstein_as_seen_from_marienbrucke
  • colorado_desert
  • iran_kish_island
  • Mashhad
  • slide (4)
  • slide (7)
  • slide (8)
  • slide (9)
  • slide (10)
  • slide (11)
  • taj_mahal_india
  • urmia_lake
airplane1 amirkabir_dam2 baku_panorama3 castle_neuschwanstein_as_seen_from_marienbrucke4 colorado_desert5 iran_kish_island6 Mashhad7 slide (4)8 slide (7)9 slide (8)10 slide (9)11 slide (10)12 slide (11)13 taj_mahal_india14 urmia_lake15
Ajax Gallery by WOWSlider.com v4.8
Untitled
ويزای امارات متحده عربی دبی
ويزای امارات متحده عربی دبی


بر خلاف سایر کشورهای دنیا، صدور ویزای توریستی امارات توسط اداره مهاجرت و وزارت کار انجام می‌گردد و سفارت امارات متحده عربی روادید توریستی صادر نمی‌کند. درخواست ویزای توریستی امارات متحده عربی دردسری ندارد و توسط کارگزاران زیادی انجام می‌گیرد. به دلیل دخالت‌نداشتن سفارت، مصاحبه‌ای هم انجام نمی‌گیرد و حضور متقاضی ضرورتی ندارد.
در صورتی که قصد ورود به هر کدام از شهرهای امارات متحده عربی را داشته باشید، باید ویزای مربوط به همان شهر را دریافت کنید؛ مثلاً اگر ورود شما از طریق فرودگاه ابوظبی است، باید ویزای ابوظبی بگیرید. مدت اعتبار ویزای توریستی، می‌تواند به سه صورت چهارده روزه، یک ماهه و سه ماهه باشد. ویزایی که برای سفرهای چند روزه‌ی گردشی صادر می‌گردد، عموماً چهارده روزه است.
ویزای توریستی در دو حالت عادی و اضطراری صادر می‌شود؛ صدور ویزای عادی بین سه تا ده روز طول می‌کشد و ویزای اضطراری بیشتر از دو روز زمان نمی‌برد. گاهی بنا بر- شرایط خاص- امکان صدور ویزای فوق اضطراری هم وجود دارد که تنها چند ساعت وقت می‌گیرد. هزینه‌ی صدور این ویزاها متغیر است؛ ویزای عادی حدود ۲۶۰ هزار تومان هزینه دارد و قیمت ویزاهای اضطراری و فوق اضطراری باید توسط شرکت صادرکننده تعیین شوند.
توجه: زنان زیر سی سال که تنها سفر می‌کنند، ممکن است مجبور به پرداخت مبلغ صد درهم علاوه بر هزینه‌‌ی ویزا باشند؛ مگر این‌که اجازه‌ی رسمی از پدر یا همسر خود داشته باشند.


مدارک مورد نیاز مدارک لازم برای درخواست روادید امارات :
الف: تصویر صفحه‌ی مشخصات گذرنامه
ب: تصویر عکس رنگی متقاضی
ج: برای خانم های زیر 30 سال کپی شناسنامه از صفحه اول ودوم خودشان وپدر یا مادر و یا همسرشان

توجه : در صورتی که به هر دلیلی حتی یک روز بیشتر از مدت اعتبار ویزا در امارات بمانید، بر خلاف قوانین امارات متحده عربی است و علاوه بر دریافت جریمه‌ی نقدی برای هر روز اقامت بیشتر، دچار دردسرهای قانونی دیگری نیز خواهید شد.