Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

WOWSlider generated by WOWSlider.com
  • airplane
  • amirkabir_dam
  • baku_panorama
  • castle_neuschwanstein_as_seen_from_marienbrucke
  • colorado_desert
  • iran_kish_island
  • Mashhad
  • slide (4)
  • slide (7)
  • slide (8)
  • slide (9)
  • slide (10)
  • slide (11)
  • taj_mahal_india
  • urmia_lake
airplane1 amirkabir_dam2 baku_panorama3 castle_neuschwanstein_as_seen_from_marienbrucke4 colorado_desert5 iran_kish_island6 Mashhad7 slide (4)8 slide (7)9 slide (8)10 slide (9)11 slide (10)12 slide (11)13 taj_mahal_india14 urmia_lake15
Ajax Gallery by WOWSlider.com v4.8
Untitled
ویزای توریستی انگلستان
ویزای توریستی انگلستان


U K Visa ویزای توریستی کشور انگلستان به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردش و تفریح یا دیدار با خانواده می‌خواهند به این کشور سفر کنند.
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است. فرم تقاضای ویزای انگلستان را لازم است که به صورت آنلاین در وبسایت اینترنتی کنسول‌گری تکمیل نمایید. بعد از انجام مراحل آنلاین ، در مورد نحوه‌ی تعیین وقت ملاقات، به طور خودکار به نشانی اینترنتی که در زمان تکمیل فرم وارد کرده‌اید، وقت ملاقات تعیین شده ارسال می‌گردد.
توجه: در زمان ملاقات تعیین‌شده حضور متقاضی جهت تسلیم مدارک، پرداخت هزینه‌ی ویزا و انجام انگشت‌نگاری ضروری است. فراموش نکنید فقط متقاضی روادید با نام و شماره‌ی گذرنامه در وقت تعیین شده پذیرفته خواهد شد.

مدارک موردنیاز مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای روادید - که به صورت آنلاین تکمیل نموده و چاپ کرده‌اید- باید در زمان ملاقات تحویل سفارت بریتانیا کنید به شرح زیر است؛ کلیه‌ی مدارک فارسی باید به ترجمه‌ی رسمی انگلیسی رسیده باشند و از تمامی مدارک یک نسخه کپی در پرونده موجود باشد.

1: شناسنامه ایرانی

2: گذرنامه
توجه : اعتبار گذرنامه باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر روادید خورده، تهیه کنید.

3: کلیه‌ی مدارک پشتیبانی‌کننده شخصی:
مانند اسناد مالکیت، مدارک مربوط به اشتغال، صورت‌حساب‌های بانکی، دفترچه‌های پس‌انداز و کلیه‌ی سپرده‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت بانکی.

4: مدارک پشتبانی‌کننده‌ میزبان:
در صورتی که برای سفر به کشور انگلیس دعوت‌نامه دارید، مدارکی را که نشان‌دهندی‌ وضعیت مالی و وضعیت مهاجرت فرستنده‌ی دعوت‌نامه باشد، لازم است که در زمان ملاقات همراه داشته باشید.

اصل مدارک و گذرنامه‌ی شما به همراه کپی‌ آن‌ها نزد بخش روادید سفارت خواهد ماند و بابت آن به شما رسید تحویل می‌دهند. بعد از صدور ویزا، مدارک اصلی را به متقاضی برمی‌گردانند. بررسی مدارک به منظور صدور ویزا ممکن است تا ٢٠ روز کاری به طول انجامد. بنابراین این مساله را هنگام برنامه‌ریزی تاریخ سفر به خاطر داشته باشید.
توجه: فرم تقاضای روادید باید برای هر کدام از متقاضیان به صورت جداگانه تکمیل شود.
در صورتی که اطلاعات یا مدارک جعلی تحویل بخش روادید سفارت بریتانیا در تهران نمایید، مسئولین سفارت اجازه دارند علاوه بر رد درخواست شما، برای مدت ده سال از تمامی درخواست‌های شما برای هر گونه روادید انگلستان جلوگیری به عمل آورند.

انواع ویزاهای توریستی کشور انگلستان:

ویزای توریستی : این نوع ویزا در مدت زمان معین و برای متقاضیانی که جهت گردش و یا تفریح قصد سفر به کشور انگلستان را دارند صادر می گردد. دارندگان این نوع ویزا اجازه اقامت برای همیشه یا اجازه کار در کشور انگلستان را ندارند.

ویزای توریستی خانوادگی : این نوع ویزا در مدت زمان معین و برای متقاضیانی که جهت دیدن افراد فامیل و بستگان خود قصد سفر به کشور انگلستان را دارند صادر می گردد. دارندگان این نوع ویزا اجازه اقامت برای همیشه یا اجازه کار در کشور انگلستان را ندارند.

ویزای توریستی کاری : این نوع ویزا در مدت زمان معین و برای متقاضیانی که جهت بازدید از یک نمایشگاه یا کنفرانس کاری قصد سفر به کشور انگلستان را دارند صادر می گردد. دارندگان این نوع ویزا اجازه اقامت برای همیشه یا اجازه کار در کشور انگلستان را ندارند.

ویزای توریستی پزشکی : این نوع ویزا در مدت زمان معین و برای متقاضیانی که جهت مراجعه به یک بیمارستان تخصصی یا یک کلینیک تخصصی قصد سفر به کشور انگلستان را دارند صادر می گردد. دارندگان این نوع ویزا اجازه اقامت برای همیشه یا اجازه کار در کشور انگلستان را ندارند.