Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

WOWSlider generated by WOWSlider.com
  • airplane
  • amirkabir_dam
  • baku_panorama
  • castle_neuschwanstein_as_seen_from_marienbrucke
  • colorado_desert
  • iran_kish_island
  • Mashhad
  • slide (4)
  • slide (7)
  • slide (8)
  • slide (9)
  • slide (10)
  • slide (11)
  • taj_mahal_india
  • urmia_lake
airplane1 amirkabir_dam2 baku_panorama3 castle_neuschwanstein_as_seen_from_marienbrucke4 colorado_desert5 iran_kish_island6 Mashhad7 slide (4)8 slide (7)9 slide (8)10 slide (9)11 slide (10)12 slide (11)13 taj_mahal_india14 urmia_lake15
Ajax Gallery by WOWSlider.com v4.8
Untitled
ويزای كشور سنگاپور
ويزای كشور سنگاپور



ویزای توریستی سنگاپور به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. جمهوری سنگاپور در ایران سفارت‌خانه ندارد و درخواست ویزا از طریق سفارت‌خانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها، آژانس‌های مسافرتی که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند و همین‌طور در مرزهای ورودی انجام می‌گیرد.
ویزای توریستی سنگاپور عموماً به صورت یک ماهه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار
یا اقامت بیش از مدت اعتبار روادید را به مسافر نمی‌دهد. برای کار یا تمدید ویزا، شخص متقاضی باید با همراه‌داشتن اصل گذرنامه به اداره‌ی مهاجران سنگاپور مراجعه کند.
چنان‌چه از طریق آژانس‌های مسافرتی اقدام به دریافت ویزای توریستی سنگاپور نمایید، مدارکی که باید ارائه دهید شامل موارد زیر است.

مدارک موردنیاز کلیه‌ی مدارک باید همراه با یک نسخه کپ
ی باشد.
الف: شناسنامه ایرانی

ب: گذرنامه؛ باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر شما اعتبار داشته باشد.
ج: یک قطعه عکس زمینه‌روشن ٤×٦ که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
د: آدرس کامل محل سکونت، محل کار و عنوان شغل متقاضی.
هزینه‌ی ویزای توریستی یک ماهه‌ی سنگاپور حدود هشتاد دلار اس
ت و صدور آن، دوازده روز کاری زمان می‌برد.
توجه: در برخی از موارد، بلیط رفت و برگشت و برگه‌ی رزرواسیون قطعی هتل نیز از متقاضی طلب می‌شود.