شاید شما هم مانند بسیاری افراد، بستن چمدان را مساله ای پیش پا افتاده در نظر بگیرید که از هیچ اصول خاصی پیروی نمی کند و چندان اهمیتی به آن ندهید اما باور داشته باشید این مساله علی الخصوص در سفرهای طولانی تر چنان با اهمیت است که می تواند کل سفرتان را تحت تاثیر قرار دهد و هر لحظه از آن را به کابوسی برایتان بدل کند. اصول و تکنیک های بیشمار و فوق العاده مفیدی برای جمع کردن مایحتاج سفر و قرار دادنشان در چمدان وجود دارد که با رعایت آن ها می توانید خود را از اتلاف وقت و اتفاقات غیر منتظره حتی هزینه های مازاد در طول سفر برهانید که در این مقاله برخی از موثرترین آن ها را گردآوری کرده ایم و در ادامه به شرح هریک خواهیم پرداخت.

چنانچه به دنبال راهنمایی برای بستن اصولی چمدان هستید به شما تبریک می گویم جای درستی آمده اید این مقاله پاسخگوی نیازتان خواهد بود.

ترفندهای بستن چمدان به اصولی ترین روش ممکن:

ترفند اول: لیستی از وسایل مورد نیاز در سفر تهیه کنید.

داشتن لیستی از البسه و لوازم ضروری سفر می تواند شما را از سردرگمی، احتمال جا گذاشتن وسایل ضروری همچنین بردن وسایل غیر ضروری و جاگیر به سفر برهاند. لیست فوق را بر اساس طول مدت سفر و شرایط آب و هوایی شهر مقصد تهیه کنید. به خاطر داشته باشید کلیه موارد از پوشاک گرفته تا دارو، لوازم الکترونیکی و آرایشی بهداشتی مورد نیاز، همه را در آن قید کنید. بعد از به اتمام رسیدن کار تکمیل لیست، کلیه اقلام موجود در آن را یکجا و در کنار هم قرار دهید سپس برای گذاشتنشان درون چمدان اقدام کنید. به این ترتیب از شر حمل بار بیهوده و پشیمانی حاصل از آن در طول سفر رهایی می یابید.

نکته مهم دیگر اینکه، حتما چمدان یا ساکتان با شرایط جوی مقصد و طول مدت اقامتتان همخوانی داشته باشد و از انتخاب چمدان های خیلی بزرگ اجتناب کنید. چرا که داشتن چمدان بزرگتر از حد نیاز سبب بروز این ذهنیت غلط در اکثرمان می شود که “چرا چمدان را خالی ببرم!” همین جمله کافیست تا حجم انبوهی از البسه و وسایل غیر ضروری را به دنبال خودتان روانه سفر کنید و تازه در نیمه های راه به اینکه دچار چه خطای بزرگی شده اید که پشیمانی در چنین شرایطی هیچ سودی ندارد.

ترفند دوم انتخاب اصولی لباس ها:

بهترین راه انتخاب لباس برای سفر این است که لباس هایی را که قرار است در هر روز و در شرایط مختلف بپوشید انتخاب کرده و به صورت جداگانه بسته بندی کنید و در چمدان قرار دهید. به عنوان مثال ابتدا لباس هایی که قرار است در مسیر سفر تا رسیدن به مقصد به تن داشته باشید انتخاب کنید. حال نوبت آن است که برای انتخاب لباس های روز اول اقامت دست بکار شوید. اینکه در هتل چه لباسی پوشید یا هنگام صرف نهار و شام در رستوران چه استایلی داشته باشید همه را از کفش گرفته تا شال و اکسسوری برنامه ریزی کنید. به این ترتیب هم خوش استایل تر می شوید هم در طول سفر از دغدغه فکر کردن به اینکه “امروز چی بپوشم؟!” خلاص می شوید.

ترفند سوم قوطی عینک:

ترفند قوطی عینک را می توان یکی از بهترین ترفند های راهنمای بستن چمدان در نظر گرفت. بر اساس این ترفند حتی اگر از عینک استفاده نمی کنید باید اقلا یک جعبه عینک در کیف دستی یا چمدان خود داشته باشید. این جعبه بهترین محل برای نگهداری شارژر یا هندزفری تلفن همراه است. به این شکل علاوه بر اینکه کابل ها از درهم پیچیدن و گره خوردن نجات می یابند شما هم راحت تر به آن ها دسترسی خواهید داشت.

ترفند چهارم: مینیمالیست باشید!

اصلا ضرورتی ندارد برای سفری که مدت زمان آن حداکثر چهار یا پنج روز است، حجم عظیمی از لوازم آرایشی بهداشتی نظیر شامپو، کرم، لوسیون بدن، نرم کننده و … را با خود روانه سفر کنید. در چنین شرایطی بهترین کار این است که تنها مقداری از اقلام مذکور را که در طول سفر به آن احتیاج خواهید داشت با خود ببرید. می توانید آن ها به ظرف های کوچکتر درب دار انتقال دهید و پس از پوشاندن درب هریک با پلاستیک و عایق کاری کامل، ظرف ها را درون چمدان جاسازی کنید. به این ترتیب از اتلاف بیهوده فضای داخلی چمدان و افزایش بی مورد وزن بار خود جلوگیری خواهید کرد.

 ترفند پنجم: روش صحیح قرار دادن کفش در چمدان

سعی کنید در انتخاب کفش هایی که قرار است با خود به سفر ببرید دقت لازم را به خرج دهید زیرا جاسازی کفش از جمله سخت ترین موارد بستن صحیح چمدان به شمار می رود که نکات و ظرافت های زیادی دارد.

نکته اول:

کفش های چند منظور را ترجیح دهید

از فضای داخلی کفش ها برای قرار دادن جوراب ها یا مواردی چون بطری عطر استفاده کنید.

برای جلوگیری از پخش شدن بوی بد کفش در درون چمدان بسته های بوگیر یا دستمال کاغذی درون کفش هایتان قرار دهید.

کلاه های پلاستیکی رنگ یا پاپوش های پلاستیکی استریل، برای قرار دادن کفش درون چمدان ایده آل است که مانع از انتقال آلودگی از کف کفش به سایر آیتم های درون چمدان می شود. پاپوش استریل و کلاه رنگ را می توانید از مغازه های لوازم بهداشتی تهیه کنید. در صورت عدم دسترسی به این موارد، می توانید از کیسه پلاستیکی مقاوم برای بسته بندی کفش هایتان استفاده کنید.

ترفند ششم بهترین روش تا کردن لباس ها:

اگر می خواهید لباس هایتان را در کم حجمترین حالت ممکن درون چمدان قرار دهید بهتر است بجای تا کردن، آن ها را رول کنید. به این شکل لباسهایتان جای کمتری اشغال می کنند و کمتر چروک می شوند. روش دوم برای کم حجم کردن لباس های داخل چمدان که بیشتر برای البسه زمستانی و حوله ها کاربرد دارد کیسه های وکیوم است. پس از قرار دادن لباس داخل کیسه وکیوم، هوای داخل آن را به کمک جاروبرقی خارج و در واقع لباس ها را فشرده می کنید. این روش فوق العاده کاربردی است اما متاسفانه کیسه های وکیوم همه جا در دسترس نیستند.